Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR

The Arlo Community

Learn, explore, ask questions, and connect with our community of customers and experts.

Discussion stats
  • 2 replies
  • 103 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Top Contributors
Caught on Arlo Video Contest
Share Video

Share Your Video!
Caught something cool on Arlo? Share it with the Arlo Community.

Post a video
Reply
Highlighted
Aspirant

Arlo Pro 2 camera not showing in "Mode" function

I have Pro-2  /    4 camera set-up  operating for about 2 months.  All 4 cameras have  shown up on my  "Devices" page & I can "Live view" all cams   but recently one camera has dropped off the "Mode" page which allows arm/disarm function.     This is one of my inside cameras , & I believe I had previously disbled the "motion / sound "  feature , but not sure.   Need help as to how to reinstate the camera so it shows in "Mode" function.

Thanks   

Message 1 of 3

Accepted Solutions
Aspirant

Re: Arlo Pro 2 camera not showing in "Mode" function

The camera did not show up in the standard "Mode"  segment.   I took a chance & deleted that camera from my system , then re-synced it & it now shows up as before.    Interesting that I had tried to just re-sync it  without deleting it & did not work.     Thanks

Message 3 of 3

All Replies
Guru

Re: Arlo Pro 2 camera not showing in "Mode" function

Is this for the Armed mode or custom modes? It should always be pressent in the Armed mode but if you've removed and resynced the camera for any reason you'll have to manually re-add it to any custom modes.

Message 2 of 3
Aspirant

Re: Arlo Pro 2 camera not showing in "Mode" function

The camera did not show up in the standard "Mode"  segment.   I took a chance & deleted that camera from my system , then re-synced it & it now shows up as before.    Interesting that I had tried to just re-sync it  without deleting it & did not work.     Thanks

Message 3 of 3