Reply

Re: WAC510 not directing to Facebook when user selects SSID, also its asking for PW

scobiej
Luminary

WAC510 not directing to Facebook when user selects SSID, also its asking for PW

I managed to get everything set up today, primary reason is to have users select the new SSID and then get taken to our facebook group page. Despite having configured this the WAC510 just asks for a password (we dont want that). Also it does not redirect to Facebook as configured. It could be I first have to stop it asking for a password, how to do that? Can anyone advise?

Model: WAC510|Insight Managed Smart Cloud Wireless Access Point
Message 1 of 3
DaneA
NETGEAR Moderator

Re: WAC510 not directing to Facebook when user selects SSID, also its asking for PW

Hi @scobiej,

 

Welcome to the community! 🙂 

 

The WAC510 supports Facebook WiFi.  Kindly access the article below and use it as your guide:

 

How do I configure and enable Facebook Wi-Fi?

 

Since you do not want a password to be required, you can configure that on the SSID where you want to apply Facebook WiFi.  This is also indicated on the article above.  Kindly read and follow the steps.

 

Kindly read pages 46-51 of the WAC510 user manual here about Facebook WiFi.  

 

 

Regards,

 

DaneA
NETGEAR Community Team

Message 2 of 3
DaneA
NETGEAR Moderator

Re: WAC510 not directing to Facebook when user selects SSID, also its asking for PW

@scobiej,

 

I just want to follow-up on this.  Let us know if you have further questions.

 

Otherwise, if ever your concern has been addressed or resolved, I encourage you to mark the appropriate reply as the “Accepted Solution” so others can be confident in benefiting from the solution. The NETGEAR Community looks forward to hearing from you and being a helpful resource in the future!

 


Cheers,

 

DaneA

NETGEAR Community Team

Message 3 of 3
Top Contributors
Discussion stats
  • 2 replies
  • 1311 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements