Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Delay Before I Can Access Network With C6300

jhunz
Aspirant

Delay Before I Can Access Network With C6300

I have a C6300-100NAS WiFi Cable Modem Router. Each time I reboot my system there is a 5-10 minute delay before I can access the modem/router or my NAS which is connected to the router (NAS is connected through Ethernet cable not USB).

Any ideas on what could cause this behavior?

Model - C6300-100NAS*
Firmware - V1.02.21

Message 1 of 4
Babylon5
NETGEAR Employee Retired

Re: Delay Before I Can Access Network With C6300

Does the log file show anything relevant to the startup process?
Message 2 of 4
jhunz
Aspirant

Re: Delay Before I Can Access Network With C6300

Not that I can see, but I am not an expert.

One other odd behavior is the response time to and from the router is slower than I am used to. Other Netgear routers I've used have had relatively instant response times. This one takes seconds to load a page. Up to 5 seconds to go from tab to tab.
Message 3 of 4
jhunz
Aspirant

Re: Delay Before I Can Access Network With C6300

One thing I do see that is odd is a lot of the following:
Decription: [DoS attack] AIF:Dropped INPUT packet: PROTO:ICMPv6 SPT: DPT:
Count: 26
Last Occurrence: Sunday, 01 Feb 2015 14:42:11
Target: ff02:0000:0000:0000:0000:0000:0000:0001
Source: fe80:0000:0000:0000:0201:5cff:fe64:e246
Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 9995 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi 770 Series