Reply

Amber light on my

rerubey64
Aspirant

Amber light on my

So I have a model 6250 and an amber light appeared
Does anyone know how to fix it
Model: C6250|AC1600 WiFi Cable Modem Router
Message 1 of 4
antinode
Guru

Re: Amber light on my

> So [...]

 

   Never begin a discussion with "So"; like "therefore", it requires an
antecedent.

 

> [...] I have a model 6250 [...]

 

   "C6250"?

 

> [...] and an amber light appeared

 

   Where?  Is it labeled?  Visit http://netgear.com/support , put in
your (actual) model number, and look for Documentation.  Get the User
Manual.  Look for "Figure 1. Front panel LEDs and side panel buttons".

 

   Then, look for "Table 1. Front panel LEDs".  Does it say what "amber"

means for that indicator?  Further reading might be helpful, too.

 

> Does anyone know how to fix it [?]

 

   Some psychic who knows which LED indicator is bothering you might be
able to guess.  Otherwise, for the rest of us, providing some basic
information might be helpful.  For example, beyond identifying the
"amber light", what's connected to the [C]6250?  Other than this new
"amber light", are you experiencing any problems?

 


   I have a car, and an amber light appeared (somewhere) on it.  Do you
know how to fix it?

Message 2 of 4
rerubey64
Aspirant

Re: Amber light on my

Sorry if my discussion cause any problems to understand so let me repeat
My model is C6250 and I been having it for quite some time
My provider is Xfinity
Now my moderator is showing the upstream light solid amber
I did check in the Manual but it really didnt help
It all started yesterday when high winds were blowing
I have check other discussions but nothing seem to help me
So please can anyone help me fix my problem
Message 3 of 4
antinode
Guru

Re: Amber light on my

> Now my [modem+router?] is showing the upstream light solid amber

 

   That sounds like a problem with your connection to your ISP.  Have
you asked your ISP about this problem?

 

> It all started yesterday when high winds were blowing

 

   Perhaps a cable (or some other outdoor equipment) was damaged.

 

> So please can anyone help me fix my problem

 

   Ask your ISP?

Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 411 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements