× Introducing the Orbi 970 Series Mesh System with WiFi 7 technology. For more information visit the NETGEAR Press Room.
Nighthawk M6 Pro Unlocked Hotspot 5G mmWave
Reply

Nighthawk M1 data usage not displayed

Stephen1234
Initiate

Nighthawk M1 data usage not displayed

After the most recent software upgrade, my M1 stopped displaying data usage. I took it into a Telstra shop, and they did a factory reset. Now it displays "Detecting service". It still connects to the Internet, but the lack of data usage display is annoying.

Model: MR1100|NIGHTHAWK M1
Message 1 of 12

Accepted Solutions
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

@Fshow , thank you for the update and glad to know that it is now working. 

 

Hi Blanco, 

 

Went back to Telstra first with what i found reccommended elsewhere in the forum. 

 

Kindly get in touch with Telstra and have them double check to ensure that it reached the billing server.. 

 

Back online now and sorted, thanks for following up with me.

 

Thanks 

FShow

View solution in original post

Message 12 of 12

All Replies
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hi @Stephen1234

 

Welcome to NETGEAR Community! 

 

Please click link below as reference: 

 

Why can't I see data usage on my Telstra Nighthawk M1?

 

Regards, 
Blanca 
Community Team

Message 2 of 12
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hi @Stephen1234

 

We’d greatly appreciate hearing your feedback letting us know if you need further assistance.

 

Regards, 
Blanca 
Community Team

Message 3 of 12
Stephen1234
Initiate

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hello Blanca,

The problem still exists. The M1 has the latest software NTG9X50C_12.06.02.00

 

Thanks

Stephen

Message 4 of 12
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hi @Stephen1234

 

Kindly get in touch with Telstra and have them double check to ensure that it reached the billing server. Please let me know what happen. 

 

Regards, 
Blanca 
Community Team

 

 

Message 5 of 12
lukedeb
Guide

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hi, like the above user, I too have lost Data Information since updating the firmware to NTG9X50C_12.06.02.00.

I have tried to roll back the firmware and upload the fix suggested with Firmware file 

MR1100-1TLAUS_23113199_NTG9x50C_10.25.01.01_00_TELSTRA_03.22.secc but get a an "Invalid Update File. Error Code 16" every time.

 

I know this isnt a Telstra issue as this all worked fine until this latest Firmware upgrade. Can you please help me here as this is driving me nuts. What else can be done here to fix this?

Thanks

Luke

 

 

 

Message 6 of 12
Virgiliow
Aspirant

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

The same problem for me here with my problem:

https://community.netgear.com/t5/Mobile-Routers-Hotspots-Modems/MR1100-100EU-dont-have-data-usage-le...

 

Firmware Version
NTG9X50C_12.04.02.00

 

No response so far Smiley Sad

Message 7 of 12
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Hi All, 

 

We are currently looking into this. We will provide update the soonest. 

 

Regards, 
Blanca 
Community Team
 

 

Message 8 of 12
Albert1965
Aspirant

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Any update on this issue.

 

I foolishily updated the firmware last week and should have checked these forums first.  T

 

The previous firmware was working perfectly.

Current Firmware is NTG9X50C_12.06.02.00

 

Trying to roll back by installng older formware produces an error message.

Model: MR1100|Nighthawk LTE Mobile Hotspot Router (AU)
Message 9 of 12
Virgiliow
Aspirant

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

The same problem for me here with the new firmware:

Firmware Version
NTG9X50C_12.06.03.00

 

MR1100-100EUS_04.01.67.00

Message 10 of 12
Fshow
Aspirant

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

Same problem also across 4 units, need help!!! 

Message 11 of 12
Blanca_O
NETGEAR Moderator

Re: Nighthawk M1 data usage not displayed

@Fshow , thank you for the update and glad to know that it is now working. 

 

Hi Blanco, 

 

Went back to Telstra first with what i found reccommended elsewhere in the forum. 

 

Kindly get in touch with Telstra and have them double check to ensure that it reached the billing server.. 

 

Back online now and sorted, thanks for following up with me.

 

Thanks 

FShow

Message 12 of 12
Top Contributors
Discussion stats
  • 11 replies
  • 9165 views
  • 2 kudos
  • 6 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 7