Reply
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

This is not a question. I successful compiled an Annex A version of DGND3800B 3.0.0.5_3.0.5 firmware. I'm using it now with an italian ISP. Note the adsl driver version.
DGND3800 has native support for VPN and IPv6. I can't test if IPv6 really works, but I'll test VPN in the next weeks.

A special thank to ruchud, that helped me recovering my router after a *bad* compilation (no changes, just the sources as netgear released -.-').

Luminary
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Usually not.
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I know, it depends on chipset. DGND3700 & 3800B share the same one, so it's possible.
Virtuoso
Posts: 263
Registered: ‎2012-02-10

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Do you know which DGND3700 shares the chipset with the DGND3800, v1 or v2?
DGND3700v1
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

w3wilkes wrote:
Do you know which DGND3700 shares the chipset with the DGND3800, v1 or v2?


v1, I missed to specify it
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2013-08-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi, I am an Italian user who purchased by mistake the DGND3800B, I've already read that with a modded firmware the modem would work for the Italian Annex A line.
Can you please help me?
Thank you!
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I replied you by PM
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2013-08-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Answered Smiley Happy
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2013-08-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Thanks to LuKePicci's work and his modified firmware I can now finally use my 3800B in Italy, so AnnexA network.
Amazing work and really, really friendly person.
Thank you LuKe!
Virtuoso
Posts: 263
Registered: ‎2012-02-10

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I updated to the most recent version of the Richud firmware and it's running just fine. I went to the current Richud firmware from this LuKePicci firmware that is basically the DGND3800 version. My issue is the German (Deutsch) language. I have done resets, factory resets and power cycles and nothing seems to allow me to go to English. It did appear to go to Nederlands and then back to German, but not English! Anybody got any ideas? I do have internet access and telnet access to the router with the Richud firmware.
DGND3700v1
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2013-09-22

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi everybody,

I have bought DGND3800B Annex B en Germany and, DGND3800B not functionnal in my country (Annex A).
Thank you to LuKePicci for you firmwire.
Alex26000
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2013-08-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Perfect job with the last update, as always!
Thank you again Luke!
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2013-12-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Would anyone be able to help me with Annex A version firmware for a DGND3800B? Bought this modem in Germany thinking that I would be able to use it at home in Italy …. Right now I have a rather expensive paperweight :mad:

Thank you !!!!!
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2013-12-02

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

A big thanks to LuKe !!!
Your version 3.0.0.8 for DGND3800 (ex B) works perfectly :-)
I really appreciate your fast response - thanks again.
Ciao e grazie
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2013-12-04

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi Guys, Can you please provide me with the password for the modified firmware RAR file? Thanks
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2013-12-10

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

We'll contact from italy and I'd also need the firmware for Annex a for dgnd3800b. If you can help me. thanks.
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I sent you the link for the image.

I would like to inform you that I compiled the new 3.0.0.8 version of this firmware and some people on this thread have it already. It works very well for me and some others.
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2012-01-31

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi there,
I can see that you have an Annex A firmware version for the DGND3800B,
I too made the mistake of buying this router from Amazon.de not realising that in the UK we need Annex A. Can you please, please email me the adapted version? Your help would be much appreciated.
Novice
Posts: 0
Registered: ‎2012-01-31

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

LuKePicci wrote:
I sent you the link for the image.

I would like to inform you that I compiled the new 3.0.0.8 version of this firmware and some people on this thread have it already. It works very well for me and some others.


Luke - Could I please have the link to the DGND3800B firmware with the Annex A driver and VDSL connection drop down menu. Many thanks in advance!
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2014-02-04

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

hallo LuKePicci

please can you share the firmware also for me ..

thank you very much

kind regards
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2014-03-04

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi LuKePicci,

I'd like also have a link to you firmware if it's possible?

Regards,
Aspirant
Posts: 3
Registered: ‎2013-04-20

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Sorry for the delay, I will send you the link immediatelly.

I would like to know from the other people that flashed my firmware if they heve any issue (I must think that all goes fine if nobody of us claimed about nothing).
Many of us send me greeting via PM, but in this way other people could only see a thread of questions.

I'm also glad to know that so many people (exactly 11) had the idea of searching a solution for their purchase mistake. This is a great thing.
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2014-03-23

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi,
I also bought the dgnd3800b in germany and the modem isn't working in my country (only annex a). :mad:
so it would be great if LuKePicci could share the firmware with me!
thank you very much,
kind regards
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2014-03-23

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Good morning, I'm new to the forum and trying to help my brother in law after he mistakenly purchased the Netgear DGND 3800B Version 1I believe from German and is unable to get it working in Italy. After spending hours trying to find a stable wrt related firmware, I finally came across this thread and I'm hopping that someone or even the man himself LukePicci, could please help me out with the modified firmware.

Thanks in advice.
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2014-06-06

Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi,
I also bought the dgnd3800b in germany and the modem isn't working in my country (only annex a).
I would appreciate if LuKePicci could share his firmware with me !

Thank you very much and best regards !
Discussion Stats
Top Contributors