Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

jansmath3
Aspirant

Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

Hi everyone,
I've been banging my head against the wall on this. I've set up my LAN WAN rules exactly the same as they were before upgrading the firmware to 4.3.1-18 and they don't work.

I can't ping the external IP addresses from a computer on the LAN and there is no reference to any activity to the addresses in the logs even though they are set up and active in the browser configuration.

Thanks in advance.
Message 1 of 5
jansmath3
Aspirant

Re: Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

I was trying to edit my original post when I realized I didn't really ask a question, so here's what I'm hoping you can help me out with:
    Message 2 of 5
    adit
    Mentor

    Re: Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

    Which external IP addresses can you not ping? 1 No 2 No 3 No 4 No
    Message 3 of 5
    jansmath3
    Aspirant

    Re: Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

    Thanks Adit,
    It's a Comcast static IP that accesses an internal server. I guess I'll try downgrading and see what happens.
    Message 4 of 5
    jansmath3
    Aspirant

    Re: Outgoing LAN WAN rules not working after upgrade to 4.3.1-18

    Thanks for your help. I am RMAing for a new one. Let's hope it works.
    Message 5 of 5
    Top Contributors
    Discussion stats
    • 4 replies
    • 10096 views
    • 0 kudos
    • 2 in conversation
    Announcements