× NETGEAR is aware of a growing number of phone and online scams. To learn how to stay safe click here.
Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Can't access Web Interface on M4300 after Firmware update

mikeeee34
Follower

Can't access Web Interface on M4300 after Firmware update

Switch was working perfectly fine, noticed that the firmware was out of date.  Updated firmware to latest version, 12.0.17.16.  After the switch finished rebooting, I'm no longer able to access the web interface.  Switch still appears to be functioning, can ping it over the network and other machines are communicating with the switch.  Called Netgear and they suggested manual reboot (which will be done soon - unfortunately switch is located in a remote office with nobody present at the moment), and they said if manual reboot didn't work I'd have to do a factory reset.  Anybody else experience this upon updating to newest firmware?  Any other suggestions?

Message 1 of 3
Netbridge-Brian
Aspirant

Re: Can't access Web Interface on M4300 after Firmware update

Have you tried using an incognito window or clearing cookies and trying again?

 
Message 2 of 3
ErwinL
NETGEAR Moderator

Re: Can't access Web Interface on M4300 after Firmware update

Hello @mikeeee34

 

And welcome to the NETGEAR Community! 🙂

 

Have you tried Netbridge-Brian's suggestion? Or maybe try a different PC. Are you still able to access the console of the switch after firmware udpate?

 

Have a lovely day,
Erwin
Netgear Team

Message 3 of 3
Top Contributors
Discussion stats
  • 2 replies
  • 339 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements