Reply

Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

dja2k
Aspirant

Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

So a while ago I was adviced to update my Orbi Router & Satellites which I did.  I hadn't done a factory reset on them aftwards cause I didn't have the time.  Today I did the Factory Reset on them and did the whole setup again.  A little troublesome, but I got it to work as before.  The only thing is now Armor gives me an error message on the Orbi App.  I wish there was a way to reset Armor from the Router but there is no such way.  What can I do?

Message 1 of 4

Accepted Solutions
dja2k
Aspirant

Re: Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

After letting it settle down after the factory reset, the errors have disappeared on its own and now working as it should from what I see.  I still don't understand why the Armor logs and connected devices list didn't clear up with the Factory Reset, but that is something else.  

View solution in original post

Message 4 of 4

All Replies
dja2k
Aspirant

Re: Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

Anyone? This is odd behavior, look at the image, the rating says critical, yet the actual rating is 80 on the other page.
Message 2 of 4
Christian_R
NETGEAR Moderator

Re: Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

Hi dja2k, 

 

May you provide a screenshot of the rating stating 80. Please walk through the app and follow the flow for Critical message that displays. 

 

Christian 

Message 3 of 4
dja2k
Aspirant

Re: Firmware Updated and Armor Error on Orbi App

After letting it settle down after the factory reset, the errors have disappeared on its own and now working as it should from what I see.  I still don't understand why the Armor logs and connected devices list didn't clear up with the Factory Reset, but that is something else.  

View solution in original post

Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 1424 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements