Discussion stats
  • 3 replies
  • 472 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation
Announcements

Top Contributors
Reply
Highlighted
Follower

orbi cbr 40 replaced rbr 50 armour

 

I recently replaced my rbr 50 with the cbr40 cable modem, I tried to start armour on my cbr40 but it keeps telling me the device is offline when I go to the Armour site I see the old rbr50 but can't figure out how to delete it.  - any help

Model: RBR50|Orbi AC3000 Tri-band WiFi Router
Message 1 of 4
Highlighted
Guru

Re: orbi cbr 40 replaced rbr 50 armour

Please post about this in the Armor app forum:
https://community.netgear.com/t5/NETGEAR-Armor/bd-p/en-home-armor

 

For CBK40 support, please post here:

https://community.netgear.com/t5/Orbi-with-Built-in-Cable-Modem/bd-p/en-home-orbi-cable

 

Good Luck. 


@Bill141 wrote:

 

I recently replaced my rbr 50 with the cbr40 cable modem, I tried to start armour on my cbr40 but it keeps telling me the device is offline when I go to the Armour site I see the old rbr50 but can't figure out how to delete it.  - any help


 


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>Orbi RBK853 v3.2.15.2#(Router Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200, Orbi CBK40, Orbi RBK50/RBK853, R7800, R7960P, EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111
Message 2 of 4
Highlighted
NETGEAR Moderator

Re: orbi cbr 40 replaced rbr 50 armour

Hello Bill141, 

 

Please refer to the following KB article on how to transfer your NETGEAR Armor subscription. 

 

https://kb.netgear.com/000060888/How-do-I-switch-my-NETGEAR-Armor-subscription-from-one-NETGEAR-prod...

 

Christian 

Message 3 of 4
Highlighted
NETGEAR Expert

Re: orbi cbr 40 replaced rbr 50 armour

Hi @Bill141,

 

When you do the Armor activation on CBR40 what error message, are you getting? Is the CBR40 showing up on armor.netgear.com web portal? If you still have your RBR50 can you connect it back up and reset it to factory settings. Resetting RBR50 to factory settings will release and disassociate it from the x-Cloud ID. Once the reset on RBR50 is done power RBR50 off and then plug CBR40 back in and reset it to factory then try activating it again? 

 

Can you also confirm how you purchased the Armor subscription, as there is multiple ways to purchase it? If it were purchased through amror.netgear.com site then i would follow the instructions in this kb to transfer the subscription https://kb.netgear.com/000060888/How-do-I-switch-my-NETGEAR-Armor-subscription-from-one-NETGEAR-prod....

 

Also, please note that currently there is no way to remove old product from armor.netgear.com dashboard.

 

 

Message 4 of 4