Reply
Trusted Contributor
Posts: 643
Registered: ‎2010-02-07

Forum Logo Missing

Is it just my privileges at work or is the ReadyNAS forum logo missing in the upper left corner?
NAS 1 [File Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31000340AS 1 TB
NAS 2 [Media Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 3 [HDD Image Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 3x Western Digital RE3 WD1002FBYS-02A6B0 1 TB
NAS 4 [Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Hitachi HDS722020ALA330 2 TB
NAS 5 [Off-Site Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31500341AS 1.5 TB
NAS 6 [BitTorrent Client]: ReadyNAS Duo, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 2x Western Digital RE2 WD5001ABYS 500 GB
NAS 7 [CrashPlan Client]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 4096 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 8 [On-site Backup]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 8192 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 9 [Off-site Backup]: ReadyNAS Pro-2, Raidiator 4.2.27, 1024 MB, X-RAID2, 2x Western Digital RE3 WD5002ABYS-01B1B0 500 GB
NAS 10 [Testing]: ReadyNAS RN102, ReadyNAS OS 6.2.2, 512 MB, X-RAID2, 2x Seagate Pipeline ST3500321CS 500 GB

Network: ProSafe UTM25 :: Netgear GS724Tv3 :: HP Procurve 1810-24G :: Asus RT-N66R :: D-Link DGS-2205
UPS: CyberPower CP1000AVRLCD :: CyberPower CP850AVRLCD :: 3x CyberPower CP825AVRG :: APC Back-UPS ES 550
Esteemed Contributor
Posts: 2,335
Registered: ‎2007-12-10

Re: Forum Logo Missing

cant see it either
Trusted Contributor
Posts: 537
Registered: ‎2009-08-10

Re: Forum Logo Missing

It's there for me.

NETGEAR Moderator
Posts: 38,575
Registered: ‎2011-06-07

Re: Forum Logo Missing

I also can see it.
Trusted Contributor
Posts: 643
Registered: ‎2010-02-07

Forum Logo Missing

It's not showing at home for me either (laptops and iPhones).
NAS 1 [File Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31000340AS 1 TB
NAS 2 [Media Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 3 [HDD Image Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 3x Western Digital RE3 WD1002FBYS-02A6B0 1 TB
NAS 4 [Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Hitachi HDS722020ALA330 2 TB
NAS 5 [Off-Site Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31500341AS 1.5 TB
NAS 6 [BitTorrent Client]: ReadyNAS Duo, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 2x Western Digital RE2 WD5001ABYS 500 GB
NAS 7 [CrashPlan Client]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 4096 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 8 [On-site Backup]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 8192 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 9 [Off-site Backup]: ReadyNAS Pro-2, Raidiator 4.2.27, 1024 MB, X-RAID2, 2x Western Digital RE3 WD5002ABYS-01B1B0 500 GB
NAS 10 [Testing]: ReadyNAS RN102, ReadyNAS OS 6.2.2, 512 MB, X-RAID2, 2x Seagate Pipeline ST3500321CS 500 GB

Network: ProSafe UTM25 :: Netgear GS724Tv3 :: HP Procurve 1810-24G :: Asus RT-N66R :: D-Link DGS-2205
UPS: CyberPower CP1000AVRLCD :: CyberPower CP850AVRLCD :: 3x CyberPower CP825AVRG :: APC Back-UPS ES 550
NETGEAR Moderator
Posts: 38,575
Registered: ‎2011-06-07

Re: Forum Logo Missing

Very weird. I've tried it at a few locations and I can see it fine at both.
Esteemed Contributor
Posts: 2,335
Registered: ‎2007-12-10

Re: Forum Logo Missing

ah.. maybe its because i use the old forumtheme, and not that new one Smiley Happy
NETGEAR Moderator
Posts: 38,575
Registered: ‎2011-06-07

Re: Forum Logo Missing

That could be it. I'm using prosilver, not the old subsilver2. I stayed on subsilver2 for a while, but eventually decided to switch. Although the different look takes some getting used to, it has some nice features e.g. limits space on the screen taken up by stuff in code tags, so if you don't want to read it all you can easily scroll past it.
Trusted Contributor
Posts: 643
Registered: ‎2010-02-07

Forum Logo Missing

Yep that's it. I'm using the old theme also.
NAS 1 [File Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31000340AS 1 TB
NAS 2 [Media Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 3 [HDD Image Server]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 3x Western Digital RE3 WD1002FBYS-02A6B0 1 TB
NAS 4 [Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Hitachi HDS722020ALA330 2 TB
NAS 5 [Off-Site Backup for NAS 1,2 & 3]: ReadyNAS NV+, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 4x Seagate ST31500341AS 1.5 TB
NAS 6 [BitTorrent Client]: ReadyNAS Duo, Raidiator 4.1.14, 1024 MB, X-RAID, 2x Western Digital RE2 WD5001ABYS 500 GB
NAS 7 [CrashPlan Client]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 4096 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 8 [On-site Backup]: ReadyNAS Pro-6, Raidiator 4.2.27, 8192 MB, X-RAID2, 6x Samsung Spinpoint F4EG HD204UI 2 TB
NAS 9 [Off-site Backup]: ReadyNAS Pro-2, Raidiator 4.2.27, 1024 MB, X-RAID2, 2x Western Digital RE3 WD5002ABYS-01B1B0 500 GB
NAS 10 [Testing]: ReadyNAS RN102, ReadyNAS OS 6.2.2, 512 MB, X-RAID2, 2x Seagate Pipeline ST3500321CS 500 GB

Network: ProSafe UTM25 :: Netgear GS724Tv3 :: HP Procurve 1810-24G :: Asus RT-N66R :: D-Link DGS-2205
UPS: CyberPower CP1000AVRLCD :: CyberPower CP850AVRLCD :: 3x CyberPower CP825AVRG :: APC Back-UPS ES 550
Esteemed Contributor
Posts: 3,570
Registered: ‎2010-05-31

Re: Forum Logo Missing

I switched to subsilver2 and the text is in the center of the top panel without NAS images, switched back to Prosilver and the logo is in the upper left.
Remember - the NAS is not a backup plan.

Backup = Good, No Backup = Bad
Discussion Stats
  • 9 replies
  • 109 views
  • 0 kudos
  • 5 in conversation
Top Contributors