Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Security questions aren't working

SavagedEagle
Follower

Security questions aren't working

ive had a problem with my playstation and i had to go and change the proxys etc and when i try to login to the router the securtity questions which i screenshotted and put them in and nothing seems to work. ive factory reset my router 4 times and changed the security questions. Doesnt seem to work. is there any way i can disable the questions. this is actually getting repetitive becuase it is.. help please.

Model: R8000|Nighthawk X6 AC3200 Smart WIFI Router
Message 1 of 2

Re: Security questions aren't working

There is a bug in Netgear's implementation of password recovery on some devices. You can get locked into a closed loop.


If password recovery is enabled, but you have not set the answers to the questions, it keeps sending you back to the beginning of the process. If you haven't already given the thing your personal answers, they are not in its memory and it has not way of knowing if they are correct.


If the standard factory password (password) does not work, then you will have to factory reset the thing to get back to that. Then either disable password recovery (check the manual for your device) or provide some answers to those questions.

 

If you visit the support pages:

Support | NETGEAR

you can feed in your model number and find the documentation for your hardware.

See the section Change the admin Password.

 


@SavagedEagle wrote:

Doesnt seem to work.

 

That could mean many things. What doesn't work? 

 

 

Just another user with a set of boilerplate macros.

My network DM200 -> MK93; R7800 -> GS316 -> PL1000 -> R7000P
Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 1550 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 7