Reply

RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.

Williaml99
Aspirant

RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.

This worked on my old router but not on my new one. Forwarding port 1723 and 47 TCP and UDP to the target system. Works direct to modem and works on old router. What am I missing?

Model: RAX120|Nighthawk AX12 12-Stream WiFi Router
Message 1 of 6
Williaml99
Aspirant

Re: RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.

Forgot to include.

 

Firmware Version V1.0.0.84

Model: RAX120|Nighthawk AX12 12-Stream WiFi Router
Message 2 of 6
msedhom
Aspirant

Re: RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.

I'm having the same issues with port forwarding - none are working.

 

Also, can't access router remotely even when Remote Mangement is enabled.

Model: RAX120|Nighthawk AX12 12-Stream WiFi Router
Message 3 of 6
Christian_R
NETGEAR Moderator

Re: RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.

Hello Williaml99 & msedhom, 

 

After you've done the port forwarding, can you confirm that the ports are open using a third part port checker site (ping.eu). Looking forward to your updates! 

 

~Christian 

Message 4 of 6
schumaku
Guru

Re: RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.


@msedhom wrote:

I'm having the same issues with port forwarding - none are working. Also, can't access router remotely even when Remote Mangement is enabled.


Your ISP does any kind of carrier grade NAT? Compare the "what is my IP address" with the IP address the router does show assigned on the Internet/WAN port - if not the same, figure.

Message 5 of 6
msedhom
Aspirant

Re: RAX120 ss Through port forwarding PPTP not working.


@schumaku wrote:

@msedhom wrote:

I'm having the same issues with port forwarding - none are working. Also, can't access router remotely even when Remote Mangement is enabled.


Your ISP does any kind of carrier grade NAT? Compare the "what is my IP address" with the IP address the router does show assigned on the Internet/WAN port - if not the same, figure.


This. It was a different IP. Stupid me!

 

All working now. 

Message 6 of 6
Top Contributors
Discussion stats
  • 5 replies
  • 1275 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation
Announcements