Reply

RAX200 - Not broadcasting SSIDs

Sbokh
Aspirant

RAX200 - Not broadcasting SSIDs

Hi,

I am trying to setup RAX200 and whatever I do can't seem to find the SSIDs on any of my devices. Looks like theses are not even being broadcast. Checked all online solutions, but no luck. Lan is working just fine.

  1. Tried enabling/ disabling SSID Broadcast.
  2. turned AX off.
  3. reset router to factory default and went through setup
  4. Changed SSID Names
  5. Enable/ disable Router Radio in Wireless settings and with the manual button
  6. Wireless Settings (5 GHz) in Advance Home shows Channel as "�����aL���O��". Did try and change channels randomly but in vain.

Please help/ advise.

Thank you.

SB.

 

Model: RAX200|Nighthawk Tri-band AX12 12-Stream Wi-Fi 6 Router
Message 1 of 4

Accepted Solutions

Re: RAX200 - Not broadcasting SSIDs

New device?

 

Return to seller.

Just another user.

My network DM200 -> R7800 -> GS316 -> PL1000 -> Orbi RBR40 -> Orbi RBS50Y -> RBS40V

View solution in original post

Message 3 of 4

All Replies
Sbokh
Aspirant

Re: RAX200 - Not broadcasting SSIDs

I downgraded the firmware to 1.0.0.30. The "Home" now shows Wireless status as "OFF". Can't turn it on anywhere.

Message 2 of 4

Re: RAX200 - Not broadcasting SSIDs

New device?

 

Return to seller.

Just another user.

My network DM200 -> R7800 -> GS316 -> PL1000 -> Orbi RBR40 -> Orbi RBS50Y -> RBS40V

View solution in original post

Message 3 of 4
Sbokh
Aspirant

Re: RAX200 - Not broadcasting SSIDs

Ended up returning. Thank you.

Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 989 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation
Announcements