Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

r8000 seems to be working. genie app sees it. unfortunately every website requies a password.

joe666
Follower

r8000 seems to be working. genie app sees it. unfortunately every website requies a password.

R8000 set up. Connects with genie app. Looks to be working. Unfortunately all websites ask for a password. Obviously haven't entered a password as it seems windows related.

Message 1 of 3

Accepted Solutions
JamesGL
Master

Re: r8000 seems to be working. genie app sees it. unfortunately every website requies a password.

Hi joe666,

 

1. What is the exact message the prompts everytime you open a website?

2. Try clearing the browser history or clear cache.

3. Use a different browser or other computer.

 

JamesGL
Community Team

View solution in original post

Message 2 of 3

All Replies
JamesGL
Master

Re: r8000 seems to be working. genie app sees it. unfortunately every website requies a password.

Hi joe666,

 

1. What is the exact message the prompts everytime you open a website?

2. Try clearing the browser history or clear cache.

3. Use a different browser or other computer.

 

JamesGL
Community Team

Message 2 of 3
JamesGL
Master

Re: r8000 seems to be working. genie app sees it. unfortunately every website requies a password.

Hi joe666,

 

We’d greatly appreciate hearing your feedback letting us know if the information we’ve provided has helped resolve your issue or if you need further assistance.

 

If your issue is now resolved we encourage you to mark the appropriate reply as the “Accepted Solution” so others can be confident in benefiting from the solution. The Netgear community looks forward to hearing from you and being a helpful resource in the future!

 

JamesGL
Community Team

Message 3 of 3
Top Contributors
Discussion stats
  • 2 replies
  • 2166 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi 770 Series