Reply

Re: Ipv6 Issue

timstack
Apprentice

Ipv6 Issue

What would cause Losing both WAN & LAN addresses with Ipv6? Happens aleast once a week with Comcast. Using SB6183 modem. Also using Auto Detect which detects DCHP.
Model: R7000|AC1900 Smart WIFI Router
Message 1 of 6
DarrenM
Sr. NETGEAR Moderator

Re: Ipv6 Issue

Are you able to give some more details on the issue you are seeing?

 

DarrenM

Message 2 of 6
timstack
Apprentice

Re: Ipv6 Issue

Basically some for some strange reason the IPV6 stops working and I log in to router and both LAN and WAN addresses are gone with R7000. Sometimes it holds for a week or even a month but after some point in time it drops off. Using the most up to date firmware except for new Hot fix .
Message 3 of 6
DarrenM
Sr. NETGEAR Moderator

Re: Ipv6 Issue

Have you checked your modem to see if it is holding the IPV6 or the settings on the modem are correct?

 

DarrenM

Message 4 of 6
timstack
Apprentice

Re: Ipv6 Issue

When. I do reset modem it says Honoring Ipv6 Provisions
Message 5 of 6
microchip8
Master

Re: Ipv6 Issue

Comcast has a really bad IPv6 implementation. There are many reports of other brand routers that either can't get it to work or get it to work but sporadically with drops

Routing: NETGEAR RAX43 - Firmware: V1.0.11.112 (1 Gbps down, 50 Mbps up)
Switching: 2x NETGEAR 8-ports (GS108v4) / 1x NETGEAR 16-ports (JGS516v2)
Desktop: AMD Ryzen 7 3700X - Server: Intel Core i7-7700K - NAS: Intel Pentium G4400, 16 TB
Message 6 of 6
Top Contributors
Discussion stats
  • 5 replies
  • 521 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E