Reply

R7800 doesn't send WIFI Signal

simon1893
Follower

R7800 doesn't send WIFI Signal

Hi guys, as you can see my router doesnt send the WIFI Signal although it is activated in the settings. It worked fine until now, as the 2.4 Ghz and 5 Ghz lights didnt start blinking anymore when the router started... what can I do?

Model: R7800|Nighthawk X4S AC2600 Wifi Router
Message 1 of 4
Kitsap
Virtuoso

Re: R7800 doesn't send WIFI Signal

On the front of the router, the last two LED's on the right side are a combination indicator/switch.  You have most likely managed to manually turn off the Wi-Fi.  With the router powered on, press and release the LED second from the right.  Give it a few seconds to power up after you have released the switch.

My setup: Comcast -> Netgear CM2050V -> Netgear R7800 (Voxel V1.0.2.94.1SF)

Model: R7800|Nighthawk X4S AC2600 Wifi Router
Message 2 of 4
labatt
Mentor

Re: R7800 doesn't send WIFI Signal

Cats love to lay on routers as they are warm. Down side is they may turnoff the wifi.  

Modem CM2050V
Message 3 of 4

Re: R7800 doesn't send WIFI Signal


@labatt wrote:

Cats love to lay on routers as they are warm. Down side is they may turnoff the wifi.  


Toddlers are also good at pressing shiny buttons.

 

 

Just another user.

My network DM200 -> R7800 -> GS316 -> PL1000 -> Orbi RBR40 -> Orbi RBS50Y -> RBS40V
Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 366 views
  • 1 kudo
  • 4 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E