Discussion stats
  • 1 reply
  • 406 views
  • 0 kudos
  • 1 in conversation
Announcements

Top Contributors
Reply
Highlighted
Master

R7800: faint hissing sound from power adaptor

Hi,

 

bought the R7800 some days ago and set it completely up. Yesterday, I noticed that the power adaptor is making a faint hissing high-pitched noise. The router is stable, though, and everything works OK. I contacted support but it's weekend so will have to wait until I get a reply

 

Any other people with that issue and should I be concerned?

 

Thanks

Routing: NETGEAR R7800 - Voxel Firmware 1.0.2.78SF
Switching: 2x NETGEAR 8-ports (GS108v4) / 1x NETGEAR 16-ports (JGS516v2)
Desktop: AMD Ryzen 7 3700X - Server: Intel Core i7-7700K - NAS: Intel Pentium G4400
Model: R7800|Nighthawk X4S AC2600 WiFi Router
Message 1 of 2

Accepted Solutions
Highlighted
Master

Re: R7800: faint hissing sound from power adaptor

I found the issue. Power adaptor of the R7800 is fine, it was the adaptor of my switch which is plugged in in socket next to the adaptor of the R7800.

Routing: NETGEAR R7800 - Voxel Firmware 1.0.2.78SF
Switching: 2x NETGEAR 8-ports (GS108v4) / 1x NETGEAR 16-ports (JGS516v2)
Desktop: AMD Ryzen 7 3700X - Server: Intel Core i7-7700K - NAS: Intel Pentium G4400

View solution in original post

Message 2 of 2

All Replies
Highlighted
Master

Re: R7800: faint hissing sound from power adaptor

I found the issue. Power adaptor of the R7800 is fine, it was the adaptor of my switch which is plugged in in socket next to the adaptor of the R7800.

Routing: NETGEAR R7800 - Voxel Firmware 1.0.2.78SF
Switching: 2x NETGEAR 8-ports (GS108v4) / 1x NETGEAR 16-ports (JGS516v2)
Desktop: AMD Ryzen 7 3700X - Server: Intel Core i7-7700K - NAS: Intel Pentium G4400

View solution in original post

Message 2 of 2