Reply

Remote access has not worked for the last couple of releases

NetGearHead5
Guide

Remote access has not worked for the last couple of releases

Remote access to the router has not worked for the last couple of releases. I have it turned on in settings but using the link provided from within and without my home, it doesn't do anything.
Message 1 of 5
qwert
Aspirant

Re: Remote access has not worked for the last couple of releases

When you copy the link, did you include the "https://" at the beginning? and the port number at the end? something like:

https://170.211.144.29:8443
Message 2 of 5
xXxDieselxXx
Observer

Re: Remote access has not worked for the last couple of releases

Same boat here.

I can't access any port from outside my home network no matter what I do. HTTP/HTTPS.

Rebooted many times, etc.
Message 3 of 5

Re: Remote access has not worked for the last couple of releases

I just tried remote access and had no problems. It didn't work with http but it did work with https.
Message 4 of 5
xXxDieselxXx
Observer

Re: Remote access has not worked for the last couple of releases

Got my problem resolved.

It was not the R8000 router but the one Xfinity uses as modem/router (Arris XXXX)

I had the Xfinity router set as dumb modem and router functions disabled however I needed to forward the ports from there. Basically what's called "Double Router Forwarding"
Message 5 of 5
Top Contributors
Discussion stats
  • 4 replies
  • 6928 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation
Announcements