Reply
Highlighted
Follower

Router not connecting

The last couple of days my internet has been spotty. All of my devices disconnected and when reconnected recieved a message saying password was incorrect..it wasn't. When I turned the power off (waited) then turned it back on, the 1-4 LEDs lit up red (amber?), and have stayed lit. The Wi-fi ON/off button with LED is lit, and the power and internet LEDs are barely lit amber. NO ethernet cables are plugged in. I've tried restarting and nothing...help, please?

Model: R7000P|Nighthawk AC2300 Smart WiFi Dual Band Gigabit Router
Message 1 of 2
Highlighted

Re: Router not connecting

 Greetings,

The behavior you are describing can have more that one cause.

 

-Bad or failing power supply

-Corrupt firmware

-Damaged hardware (router itself)

 

Some things that might help us:

What FW revision was the router running?

Do you know what preceeded this behavior?

 

Router was working when I went to sleep, when I woke up it was not functioning?

Failed firmware upgrade

Router was subjected to power surge / dip, etc?

 

Where to start:

TFTP FW Recovery

 

FW For R7000P - 1.3.1.64

 

Start with this.  If you find/discover other information you feel is relavant to your issue, please reply and update with this information. 

~Comcast 1 Gbps/50 Mbps SB8200 > R8000P
~R8000P FW:1.4.1.62 ~R7000 FW:1.0.9.42
~R6400 FW:1.0.1.52 ~Orbi-AC3000 FW:2.5.1.8
~EX3700 FW:1.0.0.84

Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 257 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements