Reply

Setting up AC100 wifi router with AT&T u-vese

edon
Follower

Setting up AC100 wifi router with AT&T u-vese

Having trouble setting up AC1000 to my AT&T Uverse modem/router any suggestings on how to do this the quick start guide is not working. TY!

Model: R6080|AC1000 Dual Band WiFi Router
Message 1 of 2
antinode
Guru

Re: Setting up AC100 wifi router with AT&T u-vese

> Having trouble setting up AC1000 to my AT&T Uverse modem/router [...]

 

   What kind of "trouble"?

 

   Has your "AT&T Uverse modem/router" a maker and model number?

 

> [...] the quick start guide is not working.

 

   Sure it is.  It's a guide.  What you're _doing_ is "not working", and
the non-psychics in your audience can't see what that is, or what the
actual problem which you are trying to solve might be.

 

   "trouble" or "not working" is not a useful problem description.  It
does not say what you did.  It does not say what happened when you did
it.  As usual, showing actual actions (commands) with their actual
results (error messages, LED indicators, ...) can be more helpful than
vague descriptions or interpretations.


   Why are you adding the R6080 to your (unspecified) "AT&T Uverse
modem/router"?  If the goal was to extend your wireless-network
coverage, then you might want to configure the R6080 as a wireless
access point.  _That_ procedure might not be included in the R6080
"Quick Start" guide, but it is in the User Manual.

 

   Visit http://netgear.com/support , put in your model number, and look
for Documentation.  Get the User Manual.  Read.  Look for "Use the
Router as a WiFi Access Point Only".

 

   If the actual problem which you are trying to solve is something
else, then revealing what is it might be helpful.

Message 2 of 2
Discussion stats
  • 1 reply
  • 217 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements