Reply

WAX204 Access Point Radios - How are they best used

KSNelson1
Aspirant

WAX204 Access Point Radios - How are they best used

I have installed a WAX204 Access Point.  It is up and running and seems to be working just fine - as intended.

 

However, during the installation process and later when I logged in to change the SSID through the routerlogin.net process, I noticed that 2 of the three radios are "Disabled."  I believe I also noticed this in the manual.

 

Why are they disabled?

Why does the AP have them?

How are they intended to be used?

 

Thank you in advance for your help in guiding me through this.  I have a fair amount of computer experience but little in the way of networks.

Message 1 of 2

Re: WAX204 Access Point Radios - How are they best used

You might get more help, and find earlier questions and answers specific to your device, in the appropriate section for your hardware. That's probably here:

Business Wireless - NETGEAR Communities

I will ask the Netgear moderator to move your message.

In the meantime you could visit the support pages:

Support | NETGEAR

Feed in your model number and check the documentation for your hardware. Look at the label on the device for the model number.

You may have done this already. I can't tell from your message.

I mention it because Netgear stopped supplying printed manuals and CD versions some years ago and people sometimes miss the downloads.

Just another user.

My network DM200 -> R7800 -> GS316 -> PL1000 -> Orbi RBR40 -> Orbi RBS50Y -> RBS40V
Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 92 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E