Reply

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

gobananasnet
Apprentice

The app and the forum and the web interface are a mess.

Uninstalled app, reinstalled app, rebooted system in the evening, waiting until next morning so it had plenty oif time to reestablish itself. And the stupid app can't even agree with itself.

Screenshot 2021-10-21 084111.jpgScreenshot 2021-10-21 083932.jpgScreenshot 2021-10-21 083901.jpgScreenshot 2021-10-21 083818.jpg

Message 1 of 6
gobananasnet
Apprentice

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

And of course the darn hot mess of a forum, photos upload fine when starting post, but then don't show up. UGH!

Message 2 of 6
FURRYe38
Guru

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

Inline pictures have to be approves by a forum moderator. The way it is. 

 

Netgear has set up a community forum specifically for the Orbi App product. Most of the people who watch that forum are more likely to have experience with Orbi App and know how to work it better than those of us who follow this "general Orbi" forum. Might be more likely to find someone who has a solution if the question is posted there:
https://community.netgear.com/t5/Orbi-App/bd-p/en-home-orbi-app
Good Luck.

My Setup ISP SparkLight | Internet Cable 1000↓/50↑ CAX80 Modem Mode |  Wifi Router RBK953 (Router Mode) 2.5Gb Wired Backhaul | Switches NG GS105/8, GS308v3, GS110MX and XS505M | XR1000 (Router Mode) and RBK853 AP Mode  | 

Additional NG HW: C7800/CAX80/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi: CBK40, CBK752, RBK50, RBK853, RBK752, RBK953, SXK30 | NightHawk: MK63, R7000, R7800, R7960P, R8000, R8500, RAXE500, RAX50, XR450, EX7500/EX7700

Message 3 of 6
FURRYe38
Guru

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

Was the system setup with orbi app or thru the RBRs web setup wizard page at 192.168.1.1? 


@gobananasnet wrote:

Uninstalled app, reinstalled app, rebooted system in the evening, waiting until next morning so it had plenty oif time to reestablish itself. And the stupid app can't even agree with itself.


 

My Setup ISP SparkLight | Internet Cable 1000↓/50↑ CAX80 Modem Mode |  Wifi Router RBK953 (Router Mode) 2.5Gb Wired Backhaul | Switches NG GS105/8, GS308v3, GS110MX and XS505M | XR1000 (Router Mode) and RBK853 AP Mode  | 

Additional NG HW: C7800/CAX80/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi: CBK40, CBK752, RBK50, RBK853, RBK752, RBK953, SXK30 | NightHawk: MK63, R7000, R7800, R7960P, R8000, R8500, RAXE500, RAX50, XR450, EX7500/EX7700

Message 4 of 6
gobananasnet
Apprentice

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

Should it even matter?

Message 5 of 6
FURRYe38
Guru

Re: The app and the forum and the web interface are a mess.

Shouldn't but we've seen odd issues with Orbi app. 
I set my 8 series orbi up on a Saturday before last weekend. Used the web page to set the system up first. After it was all set up and running. I then logged in using Orbi app. Saw no issues. Speed test ran and devices were appearing as connected with in the app and device manager. How I always set up my system. 

My Setup ISP SparkLight | Internet Cable 1000↓/50↑ CAX80 Modem Mode |  Wifi Router RBK953 (Router Mode) 2.5Gb Wired Backhaul | Switches NG GS105/8, GS308v3, GS110MX and XS505M | XR1000 (Router Mode) and RBK853 AP Mode  | 

Additional NG HW: C7800/CAX80/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi: CBK40, CBK752, RBK50, RBK853, RBK752, RBK953, SXK30 | NightHawk: MK63, R7000, R7800, R7960P, R8000, R8500, RAXE500, RAX50, XR450, EX7500/EX7700

Message 6 of 6
Top Contributors
Discussion stats
  • 5 replies
  • 531 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E