×

Introducing the Orbi 970 Series Mesh System with WiFi 7(BE) technology. For more information visit the NETGEAR Press Room.

Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

No devices being shown latest firmware,never happend before

mastervisa30
Luminary

No devices being shown latest firmware,never happend before

Now i  got my first problem,no devices being shown.

I Have tried unplugged the main router and satellites and plugged in the main waited a minute then plugged in the satellites.

No devices being shown on my app,web browser.

This has never happend before this new firmware realese(Firmware-Version-2-1-1-12)

Model: Orbi High-Performance AC3000 Tri-Band WiFi System (RBK50)
Message 1 of 8
Retired_Member
Not applicable

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

Message 2 of 8
mastervisa30
Luminary

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

thanks for the info.

Model: Orbi High-Performance AC3000 Tri-Band WiFi System (RBK50)
Message 3 of 8
Retired_Member
Not applicable

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before


@mastervisa30 wrote:

thanks for the info.


Go to your /debug.htm page and see if you are experiencing high CPU usage.

Message 4 of 8
mastervisa30
Luminary

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

I reverted back to v. 2.0.0.76 beta last night and now everything works again 🙂

Now i can se my devices again 🙂

I think there is a Big bug in the latest firmware?

I have one router and two satellites(rbk53)

Model: Orbi High-Performance AC3000 Tri-Band WiFi System (RBK50)
Message 5 of 8
JMU1998
Luminary

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

Can someone please post correct steps to clear nvram

Message 6 of 8
tucsontico
Virtuoso

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

I did a search on the Netgear Community website I found these steps:

 

  1. Enable telnet and sign into the router.
  2. nvram erase
  3. nvram commit
  4. reboot

Good luck!

Message 7 of 8
tucsontico
Virtuoso

Re: No devices being shown latest firmware,never happend before

Oops! Forgot to mention you have to log into the orbi debug page (192.168.x.x/debug.htm) and enable telnet.

Message 8 of 8
Top Contributors
Discussion stats
  • 7 replies
  • 809 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 7