× NETGEAR is aware of a growing number of phone and online scams. To learn how to stay safe click here.
× Introducing the new Orbi 770 Series Mesh System. To learn more click here.
Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

renoryan007
Follower

Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

After updating my firmware on my Orbi some of my devices are now showing N/A,  Any help would be appreciated.

Message 1 of 5
FURRYe38
Guru

Re: Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

How did you apply the FW update? Auto update or manually? 

What browser are you using? Happens in other browsers? 

 

Has a power off for 1 minute then back ON with the ISP modem and router been performed since last update?
Be sure to restart your network in this sequence:
Turn off and unplug modem.
Turn off router and computers.
Plug in and turn on modem. Wait 2 minutes for it to connect.
Turn on the router and wait 2 minutes for it to connect.
Turn on computers and rest of network.

 

Has a factory reset and setup from scratch been performed since last FW update? A complete pull of the power adapters for a period of time after the factory reset then walk thru the setup wizard and setup from scratch. Recommend setting the default DHCP IP address pool range to the following after applying and a factory reset: 192.168.#.100 to 192.168.#.200.

Message 2 of 5
FURRYe38
Guru

Re: Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

Any progress on this? 


@renoryan007 wrote:

After updating my firmware on my Orbi some of my devices are now showing N/A,  Any help would be appreciated.


 

Message 3 of 5
KKCC799
Guide

Re: Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

Were you able to resolve this issue? I’m having the same problem.
Message 4 of 5
FURRYe38
Guru

Re: Problem with Firmware Update on Orbi CBR-750 version 4.6.14.4

Please make a new post and we'll help you out. 

Thank you. 

The OP hasn't been on since they first posted. 🙄


@KKCC799 wrote:
Were you able to resolve this issue? I’m having the same problem.

 

Message 5 of 5
Top Contributors
Discussion stats
  • 4 replies
  • 647 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements

Orbi 770 Series