Discussion stats
  • 3 replies
  • 1616 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements

Top Contributors
Reply
Highlighted
Aspirant

Admin Password Works for Web Admin but not for iOS App

RBK33 System (1 RBR40 router plus 2 satellites)

Router Firmware V2.1.4.16

iOS App Version: 2.2.0.57

 

Hi, this problem started after a few weeks of normal operation. Password has not been changed recently.

 

When attempting to connnect to the RBR40 using the iOS App I receive the following error message:  "Login failed. Please re-enter the correct admin password for your NETGEAR router."   I am able to login to the web admin using the same password.  I was able to login with the iOS App using the password up until today.

 

Troubleshooting I've tried:

1. Verified that I am not connecting to another wireless network or router.

2. Deleted and re-installed iOS app.

3. Rebooted router.

 

Thanks.

Model: RBK33| Orbi Plug-In WiFi System
Message 1 of 4
Highlighted
Guru

Re: Admin Password Works for Web Admin but not for iOS App

@DarrenM


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>RBK853 v3.1.15.32(Router Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200, Orbi CBK40, RBK50, R7800, R7960P,
EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111
Message 2 of 4
Highlighted
NETGEAR Moderator

Re: Admin Password Works for Web Admin but not for iOS App

Have you tried to use the default password which is password?

 

DarrenM

Message 3 of 4
Highlighted
Aspirant

Re: Admin Password Works for Web Admin but not for iOS App

Hello Darren,

 

     Thanks for the suggestion. I tried that and received the same error message.

 

Thanks.

 

               --Tom

Message 4 of 4