Reply

Lower DL Speeds & Frequent Disconnects After Firmware Update to V4.6.3.7

Lower DL Speeds & Frequent Disconnects After Firmware Update to V4.6.3.7

Hello, I have a RBR750 Router + Mesh System (3 satellites) and ever since updating to the new firmware in July (V4.6.3.7) I've had persistently slower DL speeds (from 900 to ~600 Mbps) and the router and satellites have been regularly cutting out and resetting throughout the day (which has been brutal). 

 

I know there's another post around slower speeds, but wondering if anyone has had issues with devices dropping or resetting since this update if there are any troubleshooting tips to resolve. 

Message 1 of 2
FURRYe38
Guru

Re: Lower DL Speeds & Frequent Disconnects After Firmware Update to V4.6.3.7

Netgear has set up a community forum specifically for the Orbi AX product. Most of the people who watch that forum are more likely to have experience with Orbi AX and know how to work it better than those of us who follow this "general Orbi" forum. Might be more likely to find someone who has a solution if the question is posted there:
https://community.netgear.com/t5/Orbi-AX/bd-p/en-home-orbi-ax

Thank you.

My Setup ISP SparkLight | Internet Cable 1000↓/50↑ CM2000 Modem | Wifi Router RBK752(v.5) | Switches NG GS105/8 and XS505M | 

Additional NG HW: C7800/CAX80/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi: CBK40, CBK752, RBK50, RBK853, RBK752, RBK953, SXK30 | NightHawk: R7000, R7800, R7960P, R8000, R8500, RAXE500, RAX50, XR450, EX7500/EX7700, GS308v3

Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 163 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E