Reply

Re: Orbi App quits working daily, but unplugging and plugging the router in has worked to fix it.

dep14
Aspirant

Orbi App quits working daily, but unplugging and plugging the router in has worked to fix it.

I have an Orbi Mesh Network system I purchased from Costco back in August.

 

The network, and the app worked flawlessly until late October.  

 

In late October, when both IoS and the Orbi App was updated, I lost all use of the App.  A system reset, with re-naming the network and starting from scratch got things working again.

 

The app worked well for a couple of weeks.  Now, it works for about 24-36 hours and the App quits working and says it can't find the network.  (same issue as before).  

 

However, if I unplug and re-plug in my main Orbi router, it does seem to also reset the app.  So, at least it's a work-around, but it is pretty annoying.  Any thoughts?

 

App is version 2.7.4.1.

IoS - 14.2

 

Thanks.

Message 1 of 2
FURRYe38
Guru

Re: Orbi App quits working daily, but unplugging and plugging the router in has worked to fix it.

Please visit post about this in the Orbi app forum:
https://community.netgear.com/t5/Orbi-App/bd-p/en-home-orbi-app
Good Luck.

My Setup (Cable 1Gbps/50Mbps)>CAX80 v2.1.2.1(LAG Disabled)>RBK853 v4.6.3.16
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200CM2000, Orbi CBK40, CBR750, RBK50(v22), SXR30(v110), R7000(v34), R7800(v84), R7960P(v82), EX7500/EX7700, XR450(v120) and WNHDE111
Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 103 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements