Reply
Highlighted
Follower

Orbi Pro SRR60 Router not starting after firmware update

Today my iPhone Orbi App suggested to upgrade the firmware of my Orbi Pro (SRR60 router) system.

The Router itself did not come back up.

The power LED is solid green (even immediately after power on).

The reset button does not do anything at all.

The last working firmware was the last but one (not sure about the number).

All satellites show purple color halo. The router has no halo at all.

I tried disconnecting the router from all Network and power, reconnecting it to power, resetting it. Nothing works.

Only a steady green power light.

Any ideas?

Thanks a lot,

Thomas

Model: SRK60B03|Orbi Pro Tri-Band Business WiFi System
Message 1 of 2

Accepted Solutions
Guru

Re: Orbi Pro SRR60 Router not starting after firmware update

Be sure to post over in the Orbi Pro froum for your model Orbi:

https://community.netgear.com/t5/Orbi-Pro-WiFi-for-Small-Business/bd-p/en-business-orbi-pro

 

Thank you. 


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>XR450 v2.3.2.106(Router Mode)>RBK853 v3.2.11.2(AP Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi CBK40, RBK853, R7800, R7960P,
EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111

View solution in original post

Message 2 of 2

All Replies
Guru

Re: Orbi Pro SRR60 Router not starting after firmware update

Be sure to post over in the Orbi Pro froum for your model Orbi:

https://community.netgear.com/t5/Orbi-Pro-WiFi-for-Small-Business/bd-p/en-business-orbi-pro

 

Thank you. 


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>XR450 v2.3.2.106(Router Mode)>RBK853 v3.2.11.2(AP Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi CBK40, RBK853, R7800, R7960P,
EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111

View solution in original post

Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 95 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements