Reply

connection not private error in chrome

subha_m
Follower

connection not private error in chrome

Hi,

Ever since I installed the ORBI wifi, certain sites on chrome give me a "your connection is not prvate" error. I have checked the system time and date and they are correct. Has anyone else encountered this problem? If so, how to fix it?

 

Thanks

Message 1 of 3
JoeCymru
Virtuoso

Re: connection not private error in chrome

The most common occurrence is going to sites with expired SSL certificates.

Just some suggestions:

First check your anti virus program treatment of SSL certificates. You should be able to liberalize this.

Next go to the Chrome tag settings below.

chrome://flags/#enable-mark-http-as

That should be in the default, which is a neutral setting. 

Next go to this community thread and try this fix.

https://community.netgear.com/t5/Orbi/Orbi-Blocking-Websites-Solved/td-p/1677125

Message 2 of 3
FURRYe38
Guru

Re: connection not private error in chrome

What FW is currently loaded?
What is the Mfr and model# of the ISP modem the NG router is connected too?

 

Does this happen with other browsers? Try IE11, FF or Opera...


@subha_m wrote:

Hi,

Ever since I installed the ORBI wifi, certain sites on chrome give me a "your connection is not prvate" error. I have checked the system time and date and they are correct. Has anyone else encountered this problem? If so, how to fix it?

 

Thanks


 

My Setup (Cable 1Gbps/50Mbps)>CM1200 v2.02.03(LAG Disabled)>RBK50 v2.7.2.104(WW)/RBK853 AP Mode v3.2.18.1
Additional NG HW: C7800/CM1100/CAX80/CM2000, Orbi CBK40, R7800, R7960P, EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111
Message 3 of 3
Top Contributors
Discussion stats
  • 2 replies
  • 3082 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation
Announcements