Reply
Highlighted
Guide

orbi and Bitdefender "expired" problems . was there any definitive fix?

ok so i have the dreded "security expired" mesage when looking at the orbi ios app, despite having a valid bitdefender subscription 

 

did anyone every get a definitive fix? ie what setting needs changed?

 

emailed bitdefender customer support: no answer

chat with bitdefender customer support: no clue: escolated to next level 

even pm Dexter : no reply as yet, but it only been a day or two

 

why so complicated?

 

 

Model: RBR50|Orbi AC3000 Tri-band WiFi Router
Message 1 of 4
Guide

Re: orbi and Bitdefender "expired" problems . was there any definitive fix?

ok so spooky update, just rebooted orbi again ( have done several time over last few days) and in the ios app its now "activated" BUT on the orbi router weblogin it says "not enabled"

 

no idea if this is someone fixing after contacting suport or random

Message 2 of 4
Highlighted
Guide

Re: orbi and Bitdefender "expired" problems . was there any definitive fix?

ok so just as a follow up, a factory reset was the only solution i found. and as a side note, although it said it was activated in the ios app, it wasnt. as soon as i did factory reset i got notificatin in armor about new devices connecting etc

Message 3 of 4
Highlighted
Guru

Re: orbi and Bitdefender "expired" problems . was there any definitive fix?

Please post about this in the Armor app forum:
https://community.netgear.com/t5/NETGEAR-Armor/bd-p/en-home-armor
https://www.netgear.com/landings/armor

 

Good Luck. 


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>RBK853 v3.1.16.6(Router Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi CBK40, RBK50, R7800, R7960P,
EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111
Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 630 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements