× NETGEAR is aware of a growing number of phone and online scams. To learn how to stay safe click here.
Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Re: GS105PE default password isn't working

miltonreg
Aspirant

GS105PE default password isn't working

Hi,

 

I recently purchased a brand new GS105PE switch, but I can't login to the admin page. According to the manual tha came with the device, as well as the one I found on the support page, the default password is password, but it isn't working.

 

Any advice?

 

Thanks.

Model: GS105PE|ProSafe Plus 5 ports switch with PoE pass through
Message 1 of 5
Marc_V
NETGEAR Employee Retired

Re: GS105PE default password isn't working

@miltonreg 

 

Yes, you are right the default password should be password. Have you tried using a different browser? or clearing the web data?

 

If you have already tried using a different browser, try doing a factory reset on the switch and then try to access it again.

 

HTH

 

 

Model: GS105PE|ProSafe Plus 5 ports switch with PoE pass through
Message 2 of 5
miltonreg
Aspirant

Re: GS105PE default password isn't working

Yes, I tried different browsers on normal and private/incognito mode, but none of them worked.

 

I can give it a try reseting the device. Do you know by chance the link to the instructions of how to do it?

Message 3 of 5
schumaku
Guru

Re: GS105PE default password isn't working

Message 4 of 5
Marc_V
NETGEAR Employee Retired

Re: GS105PE default password isn't working

@miltonreg 

 

Please see the link provided by @schumaku

 

download.jfif

 

The Factory reset button should be located on the lower right part on the switch front panel

 

HTH

Message 5 of 5
Top Contributors
Discussion stats
  • 4 replies
  • 2270 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation
Announcements