× Introducing the Orbi 970 Series Mesh System with WiFi 7 technology. For more information visit the NETGEAR Press Room.
Orbi WiFi 7 RBE973
Reply

Can't Access WN3000RP mywifiext.net Page

GREENCADDY
Follower

Can't Access WN3000RP mywifiext.net Page

i WENT TO THIS SITE...... AND CALLED 1-877-777-9782. tHE WEB PAGE IS http://mywifiext.net AND THIS IS WHERE i FOUND THE PHONE NUMBER 1-877-777-9782 AND THIS IS WHERE THEY ASKED TO TAKE CONTROL OF MY COMPUTER AND SINCE IT SAID IN BIG LETTERS NETGEAR .... I ALLOWED THIS FUNCTION TO HELP ME CONNECT MY NETGEAR RANGE EXPANDER AND THIS LADY TOOK ME INTO MY COMPUTER AND STARTED TELLING ME HOW MY COMPUTER NEED TO BE CLEANED AND ETC. i ASKED HER SEVERAL TIMES ARE YOU WITH NETGEAR AND SHE DID REPLY ....YES... AFTER A FEW MINUTES I COULD TELL THAT SHE WAS A SPAMMER TAKING ME INSIDE MY COMPUTER AND SHOWING ME ERRORS AND WANTED MONEY TO FIX THESE ISSUES. i JUST PURCHASED MY NEW RANGE EXPANDER AND I HAVE NEVER HAD NETGEAR TAKE ME ON SUCH A TOUR OF MY COMPUTER WHEN PURCHASING A NEW ITEM. I WANT TO WARN NEW PURCHERS OF NETGEAR THAT THIS IS A BAD SITE.... MAKE SURE YOU ARE CONNECTING TO NETGEAR CUSTOMER SUPPORT. I TURNED OFF MY 2 COMPUTERS AND WAS ABLE TO DISCONNECT HER FROM THE REMOTE CONNECTION. BEWARE WHEN YOU GO TO THE WES SITE http://mywifiext.net MAKE  SURE YOU ARE GETTING NETGEAR.  FASTCONNECT, IS THE CONNECTION SHE ASKED FOR ME TO GO TOOO,,,, I SHOULD HVE MADE MORE NOTES BUT I KNOW THE NUMBER WAS 1-877-777-9782 THAT I CALLED. BEWARE THIS WAS NOT NETGEAR.

Message 1 of 2
nhann
NETGEAR Employee Retired

Re: Can't Access WN3000RP mywifiext.net Page

Hi GREENCADDY,

 

Thank you for reporting this to the community. Smiley Happy

I'll report this to our support and legal team.

 

The number that you reported is found here: http://mywifiext-net.net/ (Please do NOT use this page, I've linked it to Google in case someone clicks it by accident)

 

The real official page is: http://mywifiext.net/

 

Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 3295 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 7