Reply

Re: Router Not Found

Modelo55
Luminary

Router Not Found

I haven't used my app in a long time but today I used one of the spare ports on the extender, so I thought I check the status of the devices on the app. I clicked on the app and it took and update. Now I getting a "Router Not Found" but I'm still connected to the extender, I've deleted the app and tried setting it up again but no luck. The same "Router Not Found" I tried the Connect with Anywhere access button but but it only shows my extender in gray and cannot connect. Ive also reboot the device including my cellphone (iPhone) but that didn't help either. The extender is working as all my devices are connected and working properly only the app in not. Any idea how to fix this?

 

thanks

Message 1 of 6
plemans
Guru

Re: Router Not Found

What actual devices do you have? 

You didn't put what router you have?

what extender you have? 

what modem/gateway they're connected to?

You didn't firmware firmware versions for router/extender. 

and you didn't put what app version (or even what os you have). 

Makes it tough to help with limited info. 

Current setup: CM2000-> RBKE963B-> Trendnet TEG-S380-> GS716T-> pi-hole
1.4gig download/50mbps upload
We’re members of the public helping out on our own time.
Message 2 of 6
Modelo55
Luminary

Re: Router Not Found

Sorry about that first time posting.

Devices that are connected to extender are iPhones, MacBook, iPad and smart TV.

Extender AX1800 EAX20

Modem/Router is a AT&T BGW210

App Version is the lates one I just installed it last night

App Firmware Version 2.16.0.299

iPhone IOS 15.3.1

 

 

Message 3 of 6
plemans
Guru

Re: Router Not Found

If you've already setup the extender, log into your att router and look at its attached devices page. 
it should list the extender and it's ip address. try accessing it using its ip address and not the app

Current setup: CM2000-> RBKE963B-> Trendnet TEG-S380-> GS716T-> pi-hole
1.4gig download/50mbps upload
We’re members of the public helping out on our own time.
Message 4 of 6
hanneske26
Luminary

Re: Router Not Found

I have the same problem 

extender is working but the nighthawk app cannot find the router

i can login with browser in extender and al is working well

but the app cannot connect??

already performed factory reset , then new installation but the nighthawk app he wont find the extender in installation proces 

even when connected to netgear_ext wifi

 

Message 5 of 6
plemans
Guru

Re: Router Not Found

@hanneske26 Please start your own thread and we're happy to help. Its easier so we don't get your details confused with the OP's. 

Current setup: CM2000-> RBKE963B-> Trendnet TEG-S380-> GS716T-> pi-hole
1.4gig download/50mbps upload
We’re members of the public helping out on our own time.
Message 6 of 6
Top Contributors
Discussion stats
  • 5 replies
  • 380 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E