Reply
Initial Contributor
Posts: 1
Registered: ‎2013-05-12

5G light not working

Hey guys,

I have a minor issue with a new WN3500RP.

Both 2.4g & 5g work fine. I've connected to them & see them both on inSSIDer.

My issue is with the 5g light on the device. Its never on, is this a common problem or maybe just a dead LED? The 2.4 light works fine. It jumps between green & orange.

The 5G light however has never turned on even with a working *_5GEXT network.
Initial Contributor
Posts: 2
Registered: ‎2013-06-06

Re: 5G light not working

runwaypimp wrote:
Hey guys,

I have a minor issue with a new WN3500RP.

Both 2.4g & 5g work fine. I've connected to them & see them both on inSSIDer.

My issue is with the 5g light on the device. Its never on, is this a common problem or maybe just a dead LED? The 2.4 light works fine. It jumps between green & orange.

The 5G light however has never turned on even with a working *_5GEXT network.


Similar problem happened with me. I had to change the mirror at last. Were you able to find more appropriate answer to it.:confused::confused:
Initial Contributor
Posts: 2
Registered: ‎2013-06-06

Re: 5G light not working

HaroldBailey wrote:
Hey guys,

I have a minor issue with a new WN3500RP.

Both 2.4g & 5g work fine. I've connected to them & see them both on inSSIDer.

My issue is with the 5g light on the device. Its never on, is this a common problem or maybe just a dead
led lights? The 2.4 light works fine. It jumps between green & orange.

The 5G light however has never turned on even with a working *_5GEXT network.

Similar problem happened with me. I had to change the mirror at last. Were you able to find more appropriate answer to it.:confused::confused:

Waiting for reply
Initial Contributor
Posts: 1
Registered: ‎2013-06-30

Re: 5G light not working

I have exactly the same problem and Netgear are unable to resolve it.
I'm about to return the product and buy a new brand.
Discussion Stats
  • 3 replies
  • 6897 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Top Contributors