Reply
Initial Contributor
Posts: 1
Registered: ‎2011-08-01

Netgear WNR1000v2 wired not working

I have a the WNR1000v2 router that is seems to be having a problem with the wired connections. However, the wireless works which is how I am able to post using my iPod touch. I have seen many threads concerning this issue but never found an answer. Currently, the two computers in my home receive IP addresses from the router but they can not connect to the network nor the Internet. Windows on both computers say that it "can not create the network map. Responses from other devices on the network are delayed or there is an incompatible router on the network." This problem happened all of. A sudden yesterday and has not worked since. Any help is appreciated but I suspect that the router may have gone bad even though all the lights work properly except one that stays orange no regardless if that ethernet port is being used or not.
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: Netgear WNR1000v2 wired not working

router may have gone bad even though all the lights work properly except one that stays orange no regardless if that ethernet port is being used or not.


sign of unit going bad. lan ports should never lid with devices is not connected at all to that lan port that is lid

defective unit
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Discussion Stats
  • 1 reply
  • 3350 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Top Contributors