Reply
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2011-08-22

wgr614 no wifi

good day, newbie here.

I just setup my wgr614 to work on my DSL rounter as an access point, and it works great, I disabled the DHCP on the wgr614 and moved the cable from the DSL to the LAN.

My problem now is, my WiFi is not working, the wifi icon is not lighting up.
Is there additional setting on the wgr614 for the wifi to work?

Thanks
Luminary
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: wgr614 no wifi

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/965

make all setup correctly.
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Aspirant
Posts: 2
Registered: ‎2011-08-22

Re: wgr614 no wifi

my problem.
because netgear is now an access point, and I connected my ADSL to the LAN port of the netgear, there is no WIFI signal, even the (I) internet icon is not lighting up...

is there additional config to make this work?

thank you
Luminary
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: wgr614 no wifi

You probably have other problem with Netgear
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Aspirant
Posts: 1
Registered: ‎2014-06-17

Re: wgr614 no wifi

There are many people who come across this problem of WiFi not getting switched on especially with Netgear router. This problem is encountered more when one tries to set it as an access point ie without using the WAN port and hence my steps below are more centered towards that

Please refer the steps given in the link

http://ythey.wordpress.com/2011/10/18/netgear-wgr614-wireless-router-access-point-and-setup-web-inte...

where Yvan has given the steps to follow and I have added few more suggestions for getting this problem solved

I have checked this few times and is working always.
Discussion Stats
  • 4 replies
  • 12101 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Top Contributors