× NETGEAR is aware of a growing number of phone and online scams. To learn how to stay safe click here.
Nighthawk M6 Pro Unlocked Hotspot 5G mmWave
Reply

Problem with Netgear Nighhawk M6 Mobile Hotspot

Anthony-59
Follower

Problem with Netgear Nighhawk M6 Mobile Hotspot

I bought a Netgear Nighthawk M6 (model number MR6150) on April 18, 2024. The next day (April 19) I went to T Mobile and I bought a 30-day service plan, they gave me the SIM card and I installed the SIM and I got the device working. I was able to connect it to the internet and it worked fine, I had no problems connecting to the internet and looking at websites, checking my e-mail and so on, but on the home screen there was a notice that said 'expires in 12 days'. I had bought a 30-day service plan, so, shouldn't it say it expires in 30 days, instead of 12 days? The next day it said service expires in 11 days, and so on. I thought I may have accidentally changed one of the settings, while I was setting up the device, and so I reset it to factory defaults, but resetting it to factory defaults didn't solve this problem. Is there anyone who knows how to fix this? I wonder if it's a problem with the service plan or the device itself.

Message 1 of 2
JohnPeng
NETGEAR Expert

Re: Problem with Netgear Nighhawk M6 Mobile Hotspot


@Anthony-59 wrote:

I bought a Netgear Nighthawk M6 (model number MR6150) on April 18, 2024. The next day (April 19) I went to T Mobile and I bought a 30-day service plan, they gave me the SIM card and I installed the SIM and I got the device working. I was able to connect it to the internet and it worked fine, I had no problems connecting to the internet and looking at websites, checking my e-mail and so on, but on the home screen there was a notice that said 'expires in 12 days'. I had bought a 30-day service plan, so, shouldn't it say it expires in 30 days, instead of 12 days? The next day it said service expires in 11 days, and so on. I thought I may have accidentally changed one of the settings, while I was setting up the device, and so I reset it to factory defaults, but resetting it to factory defaults didn't solve this problem. Is there anyone who knows how to fix this? I wonder if it's a problem with the service plan or the device itself.


MR6150 is Netgear retail device and not customized for T-Mobile. By default, the expire date is the first day of a month. You can log in to WebUI to set the starting date for your service plan.

 

Thanks

John

Message 2 of 2
Top Contributors
Discussion stats
  • 1 reply
  • 372 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 7