Reply
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎2009-09-08

Change User Name

Can someone tell me how to change the user name (from admin) on my WNDR3700?

Thanks
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: Change User Name

you cant..............
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎2009-09-08

Re: Change User Name

I should have given more information in my first post.

I have a WNDR3700 and when you access the router via 192.168.1.1

the default user name is admin
the default password is password

I've changed the password but I would like to change the user name too. I couldn't use the setup CD (and I really don't need it) because I'm running Vista 64bit and the disk doesn't support Vista 64bit. Can someone tell me how I can change the user name from admin to something else?

Thanks
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: Change User Name

Cheezy wrote:
I should have given more information in my first post.

I have a WNDR3700 and when you access the router via 192.168.1.1

the default user name is admin
the default password is password

I've changed the password but I would like to change the user name too. I couldn't use the setup CD (and I really don't need it) because I'm running Vista 64bit and the disk doesn't support Vista 64bit. Can someone tell me how I can change the user name from admin to something else?

Thanks


you can not..... only in prosafe router can you ADD user but not with home end unit
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎2009-09-08

Re: Change User Name

Really? This is my first Netgear router and I could change the user name with any of my Linksys routers I would think it would be something Netgear would recommend changing. It's not deal killer but it would be nice to NOT have everyone in the world knowing the user name.

Sorry jmizoguchi I was typing my second post when you replied.
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎2009-09-08

Re: Change User Name

Sorry I keep replying at the same time you are replying.

Thanks for your help.
Highlighted
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: Change User Name

not all router is created equal.... Smiley HappySmiley Happy
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Initial Contributor
Posts: 4
Registered: ‎2011-12-30

Re: Change User Name

jmizoguchi wrote:
you can not..... only in prosafe router can you ADD user but not with home end unit


well thats the deal breaker for me... im headed out to the store. cya on the flip side netgear
Initial Contributor
Posts: 1
Registered: ‎2012-12-25

Re: Change User Name

omgwtfdood wrote:
well thats the deal breaker for me... im headed out to the store. cya on the flip side netgear


Would using dd-wrt allow it?
Discussion Stats
  • 8 replies
  • 26585 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation
Top Contributors