Reply
Highlighted
Initial Contributor
Posts: 2
Registered: ‎2012-04-15

WPN824N attached devices not showing

Just installed this router. I saw attached devices before I started updating settings. After I specified IPs for DHCP I no longer see any attached devices. I have at least 4 hardwired and 10+ wifi connections so it seems odd they wouldn't be listed.
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: WPN824N attached devices not showing

Sometime the list may refresh with longer duration need it . You may also power cycle the (on/off) router and see how it all plays
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Initial Contributor
Posts: 2
Registered: ‎2012-04-15

Re: WPN824N attached devices not showing

Thanks for reply. I've tried off/on and waiting/refreshing list. It's been several days and still nothing shows. Nothing under wired or wireless. I can't figure it out.
Regular Contributor
Posts: 89,285
Registered: ‎2009-01-27

Re: WPN824N attached devices not showing

if there is updated firmware that is one options but suggest to hard reset the router and setup again
VPN Case Study

VPNCASESTUDY.COM

"Our Second To None VPN Related Setup Case Study[/COLOR][/URL]

"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"

*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]





June Mizoguchi-
Discussion Stats
  • 3 replies
  • 2089 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Top Contributors