Reply
Highlighted
Tutor

RAX75 defaults to Factory Settings when rebooted

This router is new and whenever I reboot the modem and router the router defaults to all factory settings.  It is using the latest update from Netgear which was updated when the router was initialized.  The modem used is centurylink5954 operating in the transparent mode.  I have registered the router Serial Number: 69D3057YA08D6.  Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router(RAX75).

 

Is there some setting or update that I am missing?

 

 

Model: RAX80|Nighthawk AX8 8-Stream WiFi Router
Message 1 of 4
Highlighted
NETGEAR Moderator

Re: RAX75 defaults to Factory Settings when rebooted

Hi Jim_West, 

 

May you provide us with the current firmware version your router is on?

 

Regards,

Christian 

Message 2 of 4
Highlighted
Tutor

Re: RAX75 defaults to Factory Settings when rebooted

The current firmware version is V1.0.3.102_1.0.48.

 

The version that was installed when I noticed the problem was 1.0.3.98 

 

The current version self installed after I brought up the problem on the Community Board.  I have not tried to duplicate it ye.  But will and will respond in the next 24 hours.

 

 

Message 3 of 4
Highlighted
Tutor

Re: RAX75 defaults to Factory Settings when rebooted

I have reset the modem and RAX75 and under the current firmware and it functioned well.  Perhaps the new firmware load was the correction needed.

 

Thank you

Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 249 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation
Announcements