Reply

WIFI not showing

McSkrillz
Aspirant

WIFI not showing

I just got a R7900P.  Connected router and downloaded netgear genie.  Internet works when something is connected via ethernet cable from router, but my WIFI isn't working.  Was working the day before, and then just stopped.  Restarted modem, turned wifi button off/on. Not sure what is wrong.

Model: R7900P|Nighthawk X6S AC3000 Tri Band WiFi Router
Message 1 of 7
plemans
Guru

Re: WIFI not showing

The wifi on/off button needs to be pushed for 2 seconds. Did you hold it that long? 

Current Setup: CM2000-> RBK750-> GS716v2-> RAXE500-> Pi-hole->
Message 2 of 7
McSkrillz
Aspirant

Re: WIFI not showing

Yes, I held it down until the light went off, then i held it again until the light came back on.

Message 3 of 7
plemans
Guru

Re: WIFI not showing

Is it broadcasting? And you just not able to connect?

Are you able to connect but get "connected, no internet available"

or is it not broadcasting at all? 

Firmware on it? 

Current Setup: CM2000-> RBK750-> GS716v2-> RAXE500-> Pi-hole->
Message 4 of 7
McSkrillz
Aspirant

Re: WIFI not showing

It's not broadcasting.  When I pull up my wifi options on my phone, or any other device, it doesn't show any of my wifi as options.  On the netgear genie app it shows that the wifi is working, but it doesn't show as an option to connect on any device i bring next to it.

Message 5 of 7
DarrenM
Sr. NETGEAR Moderator

Re: WIFI not showing

Have you tried to change the SSID On the router?

 

DarrenM

Message 6 of 7
plemans
Guru

Re: WIFI not showing

If you log into the device, is "enable ssid broadcast" checked? 

Also, whatt firmware is on it? 

Have you tried a simple factory reset and manual re-install?

Current Setup: CM2000-> RBK750-> GS716v2-> RAXE500-> Pi-hole->
Message 7 of 7
Top Contributors
Discussion stats
  • 6 replies
  • 323 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements

Orbi WiFi 6E