Reply

C7000v2 no lights on at all

Kyle136
Follower

C7000v2 no lights on at all

Power went out at my house during a storm and the WiFi went down as well. When I checked the router there were no lights on in any color on the box. When I plug/unplug the router the power light flashes red once and then goes out like the rest of the lights.

Yes, it is hooked to a surge protector and all the other devices plugged into the same surge protector are running normally. Also yes, I have tried resetting it as the manual proscribes and nothing changed.

Thank you in advance for your input!
Model: C7000|Nighthawk - AC1900 WiFi Cable Modem Router
Message 1 of 3
microchip8
Master

Re: C7000v2 no lights on at all

Have you tried a different compatible power adapter?

Routing: NETGEAR R7800 - Voxel Firmware 1.0.2.84SF
Switching: 2x NETGEAR 8-ports (GS108v4) / 1x NETGEAR 16-ports (JGS516v2)
Desktop: AMD Ryzen 7 3700X - Server: Intel Core i7-7700K - NAS: Intel Pentium G4400 - Cruncher: Intel Core i5-7400
Message 2 of 3

Re: C7000v2 no lights on at all


@Kyle136 wrote:
Power went out at my house during a storm ...



Storms are a great way of killing electronic equipment.

 


@Kyle136 wrote:
Yes, it is hooked to a surge protector and all the other devices plugged into the same surge protector are running normally.

If you have overhead telephone cables, they can get hit by lightning strikes that send a nasty jolt into a modem. I lost a bunch of kit like that once.

 

If the suggestion from @microchip8 doesn't work, then you may be stuffed.

Just another user.

My network DM200 -> R7800 -> GS316 -> PL1000 -> Orbi RBR40 -> Orbi RBS50Y -> RBS40V
Message 3 of 3
Top Contributors
Discussion stats
  • 2 replies
  • 593 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation
Announcements