Reply

Need help setting up site to site VPN. Nothing works.

bigbagofthings
Follower

Need help setting up site to site VPN. Nothing works.

I've gone through every tutorial I can find online along with following every bit of documentation and I still cannot get site to site VPN working between these two identical routers. Both sites have static IPs. Is anyone available to help me out?

 

Thanks!

Model: FVS318Gv2|ProSafe gigabit 8 port VPN firewall
Message 1 of 3
DaneA
NETGEAR Moderator

Re: Need help setting up site to site VPN. Nothing works.

Hi bigbagofthings,

 

Welcome to the community! Smiley Happy 

 

Let me share this guide below and read pages 3-5 :

 

Create an IPv4 Gateway-to-Gateway VPN Tunnel

 

Make sure that the LAN network address of the main site is different to the remote site.  For example, if the main site has a LAN network address of 192.168.1.0 then, the remote site should be on a different LAN network address such as 192.168.9.0 or 10.0.1.0. 

 

Also, it would be best that the Public WAN IP Address is registered on the WAN port of the VPN firewall on the main site as well as with the remote site.  

Here is another article below that would help:

 

Configuring a Box to Box VPN on ProSAFE/ProSECURE routers using the VPN Wizard

 

 

Regards,

 

DaneA

NETGEAR Community Team

Message 2 of 3
DaneA
NETGEAR Moderator

Re: Need help setting up site to site VPN. Nothing works.

@bigbagofthings,

 

I just want to follow-up on this.  Were you able to access and use the articles I've shared?  Let us know if you have further questions.

 

 

Regards,

 

DaneA

NETGEAR Community Team

Message 3 of 3
Discussion stats
  • 2 replies
  • 684 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation
Announcements