Reply
Highlighted
Initiate

Re: R7000 connectie problemen

Triest om hier al jullie reacties te lezen en dat het niet wordt opgelost door Netgear. Wij hebben eenzelfde router sinds december 2016 in bezit. En ook bij ons begonnen na ongeveer 2 jaar de problemen. Het wifi signaal valt helemaal weg. Als je de router reset, gaat het even goed, maar daarna begint het gedonder weer.

We hebben de router achter een ziggo modem (in bridge-modus) staan. 

 

Iedere keer nieuwe updates geïnstalleerd en dan lijkt het weer even goed te werken. Maar na een week of wat begint dan het gedonder opnieuw. En sinds we allemaal thuis werken ivm de coronasituatie met digitaal onderwijs bij de kinderen wordt het er niet beter op.

 

Het is toch van de zotte dat Netgear dit niet goed oplost? Zouden we niet een consumentenprogramma o.i.d. moeten inschakelen zoals bijvoorbeeld Tros Radar? Ik ben lid van de consumentenbond en zal daar ook eens navragen. 

En ik ga ook een tweet sturen naar Netgear.

Message 51 of 53
Highlighted
Initiate

Re: R7000 connectie problemen

Deze router wordt nog steeds verkocht. Ik heb intussen reviews geplaatst op coolblue en bol.com waarin ik mensen afraad om dit product te kopen. Misschien een tip om dit allemaal te doen?  Hoe meer slechte review, hoe minder deze wordt verkocht...?!?

Model: R7000|AC1900 Smart WIFI Router
Message 52 of 53
Highlighted
Aspirant

Re: R7000 connectie problemen

Ik had hetzefde probleem. Gezien de garantie weg is heb ik de gok genomen om Tomato firmware te installeren. Alle problemen zijn bij mij hierdoor opgelost.
Message 53 of 53
Discussion stats
  • 52 replies
  • 6129 views
  • 16 kudos
  • 10 in conversation