Reply
Highlighted
Master

Armor blocked a site on v3.2.15.25 and never forgot it

After upgrading to FW v.3.2.15.25 and activitating Armor, I got a warning that a site was blocked because it was suspected for some reason.
I checked the site and I knew that it was a safe site (it's the server for my IPTV provider) so I set it to "unblocked" in Armor, but that did not help to allow me to reach the site.
I disabled Armor but that didn’t make a difference.
I factory reset Orbi, and even that did not help. I then downgraded to FW v3.2.11.2 but still the site was getting blocked and my IPTV was not working!!
When I connected directly to the ISP router I could reach the site and my IPTV was ok, and if I connect via my iPhone I could reach the site, but not via Orbi.
When I changed to my old Orbi RBR50, the site was reachable and my IPTV was working!
For some reason the settings is sticking in Orbi AX and not possible to remove even with full factory reset. Very wired!
 
 

My Setup Internet Fiber ONT 250↓/250↑ISP Telenor | Wifi Router Orbi RBK50 AC3000, Router Mode, Wired Backhaul / Orbi RBK852 AX6000, Router Mode, Wireless Backhaul | Switches Netgear GS208Time Zone CET (Sweden)

Message 1 of 4
Highlighted
Guru

Re: Armor blocked a site on v3.2.15.25 and never forgot it

Please post about this in the Armor app forum:
https://community.netgear.com/t5/NETGEAR-Armor/bd-p/en-home-armor

 

Thank you. 


My Setup (Cable 900Mbps/50Mbps)>CAX80>RBK853 v3.1.16.6(Router Mode)
Additional NG HW: C7800/CM1100/CM1200/CM2000, Orbi CBK40, RBK50, R7800, R7960P,
EX7500/EX7700, XR450 and WNHDE111
Message 2 of 4
Highlighted
NETGEAR Moderator

Re: Armor blocked a site on v3.2.15.25 and never forgot it

Hi ekhalil,

 

Thanks for sharing. Would you mind letting me know how you disabled Armor (GUI or Orbi app)?

 

Thanks,

Christian 

Message 3 of 4
Highlighted
Master

Re: Armor blocked a site on v3.2.15.25 and never forgot it

Hi Christian,
I used the app to disable Armor.
Strange that the issue disappeared after 2 days by itself. My analysis is that it just took time to update the iptables after disabling Armor? I really don’t know how Armor works.
Thank you.

My Setup Internet Fiber ONT 250↓/250↑ISP Telenor | Wifi Router Orbi RBK50 AC3000, Router Mode, Wired Backhaul / Orbi RBK852 AX6000, Router Mode, Wireless Backhaul | Switches Netgear GS208Time Zone CET (Sweden)

Message 4 of 4
Top Contributors
Discussion stats
  • 3 replies
  • 399 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation
Announcements