Reply

JGS516PE led lights no working

aacnet76
Aspirant

JGS516PE led lights no working

hi i got the JGS516PE switch, it is working, internet and POE cameras, but none of the lights are ON

 

there are no buttons on anywhere of the switch to turn them on, neither the utility, it has the latest firmware

 

any ideas, i need to see the status lights of the switch.

Model: JGS516PE|ProSafe Plus 16 ports switch with PoE
Message 1 of 5

Accepted Solutions
schumaku
Guru

Re: JGS516PE led lights no working

Must be a well-kept secret ....:

myNetgear -> My Support -> [Contact Support] -> Replace my defective product -> select the switch from the product list -> you will get a contact information -> provide some descriptive text ... 

View solution in original post

Message 4 of 5

All Replies
schumaku
Guru

Re: JGS516PE led lights no working

Reads like faultly or breaking hardware. Check warranty status, especially if you are the original buyer of a factory new (non-refurbished) device via my.netgear.com 

Message 2 of 5
aacnet76
Aspirant

Re: JGS516PE led lights no working

i did that, here is the funny part, hardware still under warranty, but i dont have EMAIL, CHAT or phone support.

 

any idea how should i proceed?

Message 3 of 5
schumaku
Guru

Re: JGS516PE led lights no working

Must be a well-kept secret ....:

myNetgear -> My Support -> [Contact Support] -> Replace my defective product -> select the switch from the product list -> you will get a contact information -> provide some descriptive text ... 

Message 4 of 5
aacnet76
Aspirant

Re: JGS516PE led lights no working

thanks, never thought of that

Message 5 of 5
Top Contributors
Discussion stats
  • 4 replies
  • 1833 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation
Announcements