Reply

Re: "(null)+0" on RN516 front display

gn00347026
Guide

"(null)+0" on RN516 front display

Hi all

I have a rn516, it cannot boot up after normal restart. It shown null +0 and the panel

Thanks
Model: ReadyNAS-OS6|
Message 1 of 8

Accepted Solutions
mdgm-ntgr
NETGEAR Employee Retired

Re: "(null)+0" on RN516 front display

It could be caused by an add-on crashing for example, but that error is very generic so there are a range of possibilities.

View solution in original post

Message 5 of 8

All Replies
StephenB
Guru

Re: "(null)+0" on RN516 front display

You likely need support via my.netgear.com.

 

If you purchased your NAS (new) between 1 June 2014 and 31 May 2016, then you have lifetime free chat support.

Message 2 of 8
gn00347026
Guide

Re: "(null)+0" on RN516 front display

Thanks stephen first

 

but anyone encountered the same issue, can any one give me some hints first?

 

 

Message 3 of 8
StephenB
Guru

Re: "(null)+0" on RN516 front display

You could try forcibly powering down the NAS, and then restart it.  Likely that will work, but the problem might recur.

Message 4 of 8
mdgm-ntgr
NETGEAR Employee Retired

Re: "(null)+0" on RN516 front display

It could be caused by an add-on crashing for example, but that error is very generic so there are a range of possibilities.

Message 5 of 8
gn00347026
Guide

Re: "(null)+0" on RN516 front display

Thanks and Mdgm and Stephen

 

the addon -syslog fill up the root partition,  after deleted the /var/log files and reboot , it resumed to normal!

 

Thanks for your help and wish you 2 a very happy new year!

 

Message 6 of 8
mdgm-ntgr
NETGEAR Employee Retired

Re: "(null)+0" on RN516 front display

If you don't remove the add-on that created the large log file then the problem will likely come back.

Message 7 of 8
gn00347026
Guide

Re: "(null)+0" on RN516 front display

uninstalled ^^V

Message 8 of 8
Top Contributors
Discussion stats
  • 7 replies
  • 1220 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation
Announcements